FANDOM


Benvingut a Biotechub

Biotechub és un centre de coneixement destinat a facilitar l'existència als estudiants de Biotecnologia de la Universitat de Barcelona. Es tracta d'una iniciativa que pretén concentrar la informació necessària per poder sobreviure - i fins i tot gaudir de la vida - durant els quatre anys del grau. Aquest projecte és el producte d'un treball realitzat per part d'alumnes de cursos i edats variades que conjuntament han aconseguit elaborar i reunir la informació considerada més important d'aquesta etapa de la vida.

Què hi podem trobar a Biotechub?

  • Informació general sobre les assignatures. De què va l'assignatura?
  • Crítiques i recomanacions. És interessant aquesta assignatura? Sí, perquè totes ho són. Són bones les diapositives del professor? Com s'explica ell/a? Val la pena anar a classe?
  • Apunts i documents. Aquest apartat depèn de les contribucións dels alumnes que hagin cursat l'assignatura i decideixin ser solidaris amb la comunitat. Penjarem els apunts de què disposem i en farem una valoració en funció de diversos criteris (utilitat, comprensió, etc).

Per facilitar l'intercanvi d'informació, hem habilitat una direcció de correu electrònic on ens podeu enviar apunts, fer suggerències, preguntes i qualsevol altra cosa que ens volgueu comunicar: biotechub@gmail.com.

Cursos


Bactsunsuet 01

El nostre somni és ben clar.